Playpills

El videomarketing, una gran oportunitat per a la venda de cotxes

10 de juny de 2019 març 25th, 2020 No Comments
El videomarketing en el sector de l'automoció

L’ús del videomarketing és cada cop més popular en l’estratègia comunicativa de qualsevol negoci. Concretament, el sector de l’automoció és un dels que ha presentat un creixement més significatiu en els darrers dos anys, incrementant en un 65% el temps que els usuaris destinen a visualitzar vídeos de ‘test drive’ a YouTube.

La compra d’un vehicle és una decisió molt meditada per part dels consumidors, fet que els porta a iniciar un estudi de mercat online abans de decantar-se per un model o un altre. Justament, en aquesta fase d’avaluació, és quan els vídeos de demostracions i proves de vehicles entren en joc per a provocar que aquest usuari prengui una decisió de compra. En aquest sentit, tant els testimonials de Youtubers especialitzats en automoció com els formats de vídeo de 360º tenen un pes crucial. Tant és així, que s’especula que aquestes estratègies de venda online podran substituir ben aviat la necessitat de verificar els vehicles presencialment.

No obstant això, i a encara anys llum de les grans marques de vehicles, són els creadors de vídeos els que estan obtenint un engagement més gran, guanyant-se els seus seguidors a través de ressenyes constructives, generant continguts exclusius i extensos.

L’oportunitat és clara i evident, i comença a ser indiscutible la necessitat de les empreses automobilístiques d’invertir en una estratègia de videomarketing si no volen perdre oportunitats de venda.

WhatsApp
Tweet
Share
Share