Playpills

La teva marca té cabuda a Twitch?

1 de febrer de 2021 febrer 9th, 2021 No Comments
Influencers a Twitch

Fa pocs dies, trobàvem als principals mitjans de comunicació notícies sobre el rècord d’audiència que TheGrefg, un dels influencers més reconeguts, va aconseguir amb més de 2 milions d’espectadors. Per posar-ho en perspectiva, es tracta d’una audiència similar a la capacitat de quaranta estadis olímpics. Els contingut en directe cada cop tenen més rellevància, sobretot per a les noves generacions, i ja hem vist com els consumidors més joves s’han passat d’Instagram a TikTok. Com encaixa Twitch en aquest ecosistema digital?

Twitch és una plataforma de streaming, que permet veure retransmissions en directe. Tot i que s’ha fet popular sobretot al món del gaming, també trobem streamers a categories força diferents: des de músics tocant en directe, fins a persones que creen trobades online per parlar directament amb els seus seguidors. Sigui com sigui, Twitch permet crear una comunitat forta i autèntica, trencant cada cop més la distància entre els influencers i el seu públic. Ja fa més de deu anys que existeix, però a l’Estat espanyol no ha sigut fins a l’arribada del confinament en què va augmentar fins a un 75% els continguts que s’oferien en castellà.

Quin paper hi poden tenir les marques? Twitch és una plataforma encara inexplorada per les empreses, però amb moltes oportunitats a oferir. Des de crear un perfil amb directes de la marca, incloure publicitat digital o patrocinar algun influencer a través de col·laboracions. Com creus que hi encaixa la teva marca? Si vols fer el pas amb les col·laboracions, però desconeixes per on començar, et compartim els 8 manaments per escollir un bon col·laborador per a la teva marca. I si necessites un assessorament personalitzat, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

WhatsApp
Tweet
Share
Share