Publicitat online

Afegir TikTok Ads a la teva estratègia de publicitat digital?

13 de maig de 2021 juliol 13th, 2021 No Comments
TikTok ads per a empreses.

TikTok  cada cop creix més de pressa. Des de l’inici de la pandèmia, el seu ús ha augmentat un 19%, sobretot entre el públic de la generació Z (IAB School, 2021). Però d’on prové el seu èxit? Probablement dels seu format estrella: vídeos curts, naturals i frescos, lluny dels continguts estudiats d’Instagram o Pinterest.

El seu model ha funcionat tan bé que ja hem vist com altres gegants de les xarxes socials han integrat funcionalitats similars, com Instagram amb la seva nova pestanya Reels. Tot i el seu caràcter juvenil, de mica en mica el ventall d’edat s’ha ampliat, i actualment trobem que cada cop més usuaris adults s’hi sumen. De fet, actualment el 27% dels usuaris tenen una edat d’entre 30 i 40 anys.

Nous canals per arribar al teu públic

Davant aquest creixement, segur que ja t’has preguntat si la teva marca pot tenir cabuda a TikTok. La resposta és clara: la xarxa social no deixa de ser un nou canal per arribar al teu públic objectiu. Hi pots ser, i de moltes maneres: a través de la creació de contingut, amb la col·laboració d’influencers, amb publicitat digital… Les possibilitats per donar-te ressò dins de TikTok són molt variades.

Com a les altres principals xarxes socials, TikTok també compta amb una plataforma de publicitat digital: una nova via per explorar per a moltes empreses. Però abans d’afegir TikTok Ads a la teva planificació publicitària, et recomanem que et facis algunes preguntes estratègiques:

  • El públic a qui et dirigeixes és jove? La demografia de la xarxa social es mou entre els menors de 19 a 24 anys (52%), tot i que cada cop hi ha un públic més adult.
  • Tens planificada una inversió publicitària àmplia? No hi ha un mínim d’inversió, però TikTok té un preu més elevat que les altres plataformes. De fet, es recomana una inversió mínima d’entre 10 i 20 € diaris.
  • Pots crear contingut creatiu i nadiu per a la xarxa social? El 81% dels usuaris busquen entretenir-se amb vídeos o música, segons l’estudi de xarxes socials 2021 de IAB School. Adapta’t al contingut que busquen per generar impacte amb la teva marca

Com és la publicitat amb TikTok Ads

Tot i tenir moltes similituds amb Facebook Ads, la nova xarxa social té alguns trets distintius. Per exemple, una de les grans diferències és que, a part de la segmentació habitual (ubicació, edat, idiomes, dispositius…), TikTok Ads et permet segmentar les teves campanyes per paraules clau, que tindrà en compte a l’hora de mostrar els anuncis als usuaris.

Pel que fa als objectius, com a les altres xarxes socials, amb TikTok Ads podràs seleccionar la fita per la qual vols mostrar els teus anuncis. L’algoritme actuarà d’una manera o una altra, segons si vols aconseguir el màxim d’impressions, clics o conversions. Així et podràs assegurar que la teva inversió estarà enfocada a aconseguir una meta en concret per a cada tipus d’anunci.

I quins tipus de campanyes hi ha a TikTok? Probablement, aquesta sigui la diferència més gran en comparació a les altres xarxes. TikTok té una varietat de formats àmplia per poder promocionar la teva marca, algunes d’elles força atípiques, com la promoció d’un hashtag per proposar un repte als usuaris o la promoció d’un filtre exclusiu de la teva marca.

Ser-hi o no ser-hi a TikTok Ads?

Davant d’aquest escenari, cal fer-se la gran pregunta: val la pena ser a TikTok Ads? Tot dependrà del teu públic, pressupost i capacitat d’adaptar els materials a formats singulars. Si hi ha una lliçó important a recordar, és que a TikTok la creativitat mana. Dona’t a conèixer a les generacions més joves a través de la xarxa social, amb contingut pensat per entretenir i per sorprendre’ls!

Vols provar TikTok Ads, però no saps com començar a utilitzar la plataforma? Posa’t en contacte amb nosaltres. Podem ajudar-te a encaixar TikTok a la teva estratègia digital.

Ebook TikTok generació Z

WhatsApp
Tweet
Share
Share