Playpills

Comunitats i subscripcions: així són les novetats de Twitter

25 de març de 2021 No Comments
Communities i superfollow de twitter

Twitter comença el 2021 amb novetats. La xarxa social se suma a noves maneres de compartir continguts. Per exemple, trobem Twitter Spaces, en el que es potencia els missatges per veu en directe (replicant el model de Club House), o Twitter Fleets, un format molt similar a les Stories d’Instagram.

Però aquestes són només algunes de les novetats que prepara la xarxa social.  D’aquí poc també podrem veure en acció una nova funcionalitat, els Super Follow, que permetrà als piuladors en actiu oferir una petita subscripció de pagament per als seus seguidors més entusiastes. Amb aquesta nova opció, l’usuari podrà donar suport al creador a través d’una quota mensual a canvi d’accés a continguts extres, com per exemple tuits privats, grups específics o la subscripció a una newsletter creada des de la mateixa xarxa social. El Super Follow és un moviment que a molts ens recorda a la proposta de Closely per convertir-nos en “millors amics” dels influencers a Instagram a canvi d’una subscripció.

Una altra novetat que canviarà la manera de fer servir Twitter és Communities, un apartat en què l’usuari podrà accedir a grups d’interessos i compartir continguts d’un tema específic. Aquesta nova secció t’interessarà si el teu producte és per un nínxol molt concret. Per exemple, si la teva marca ven material artístic, podràs trobar fàcilment una comunitat d’artistes a Twitter gràcies a les Communities, i disposaràs d’un espai concret per entaular una conversa directa amb persones que ja han demostrat interès cap al teu sector. Aquests nous passos segueixen alimentant la idea de crear comunitats cada cop més properes i íntimes, que ja hem pogut veure amb l’ascens de Twitch.

 

WhatsApp
Tweet
Share
Share