Publicitat digital – SEM i Social Ads

Accelera el creixement de la teva empresa amb publicitat a grans plataformes com Google, Facebook, TikTok o LinkedIn. Creem estratègies de publicitat digital efectives, enfocades a aconseguir resultats i a optimitzar el teu pressupost.

Per què hauries de fer publicitat digital?

Planifiquem, gestionem i analitzem les campanyes de publicitat amb millors resultats. A través d’una estratègia en publicitat digital i amb el nostre know-how, t’ajudem a seleccionar els canals i formats més adequats, per tal d’impactar al públic que busques.

A diferència de la publicitat tradicional, la publicitat a Google i a xarxes socials permet tenir un control absolut sobre el teu pressupost i saber en temps real quin és el retorn de la inversió. Farem un seguiment extensiu de les campanyes, i t’informarem dels seus resultats a través d’informes periòdics. T’ajudem a escollir els KPI’s més rellevants i a entendre’ls.

Arriba a segments específics del teu públic objectiu i aconsegueix els resultats del teu negoci.

 

Publicitat a Google Ads

Fes que la teva empresa aparegui en primer lloc a Google o aconsegueix milers de visualitzacions a través de YouTube. Interpretem amb tu les mètriques i resultats de les campanyes actives.

Publicitat a xarxes socials

Difon la teva marca a través de les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, TikTok i LinkedIn. Planifiquem i segmentem el públic objectiu per arribar a les persones més afins a la teva marca.

Publicitat digital.

Optimitza la teva inversió publicitària gràcies al nostre know-how. Som un equip especialitzat en publicitat digital, podem ajudar-te.

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.