Posicionament web – SEO

Crear un web no és garantia perquè et trobin a Google. Augmenta la teva visibilitat als cercadors i aconsegueix les primeres posicions. Arriba de manera orgànica als usuaris que busquen el producte o servei que ofereixes.

Què és el SEO o posicionament web?

El principal objectiu del SEO és millorar la visibilitat del teu lloc web en els resultats orgànics dels principals cercadors (Google, Bing). Arribar a les primeres posicions t’ajudarà a augmentar l’afluència de visitants i les conversions online sense cost afegit.

Tenir en compte els factors que condicionen el posicionament SEO del teu web, t’ajudarà a incrementar el trànsit de qualitat i a augmentar la confiança amb possibles clients. A mitjà i llarg termini, veuràs com nous usuaris accedeixen al teu web de manera significativa i amb la intenció de trobar els productes o serveis que ofereixes.

Posicionament web (SEO).

Com treballem?

1

Estratègia SEO
Conèixer l’estat actual del teu web és el primer pas per poder impulsar-lo. A través d’una estratègia SEO i un estudi de paraules clau, podrem traçar un pla d’accions i evitar els factors que impedeixen que el teu web s’enlairi a les primeres posicions.

2

Implementacions SEO
Un cop detectats els punts de millora, implementem el pla d’accions al teu web, coordinant els desenvolupadors web.

3

Seguiment del posicionament web
Durant i després de l’aplicació de millores, fem un seguiment de l’augment de visibilitat, l’increment de trànsit orgànic i les paraules clau per les quals et posicionen. Serem al teu costat per ajudar-te a interpretar els resultats i detectar noves oportunitats.

Potencia el canal orgànic del teu web per aconseguir visibilitats sense cost afegit. Si vols que el teu web aparegui a les primeres posicions de Google, podem ajudar-te.

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.