Màrqueting de continguts

Els consumidors són més inquiets que mai: busquen informació, comparen productes i volen respostes ràpides. Definir i aplicar una estratègia de continguts t’ajudarà a augmentar la confiança amb el teu públic objectiu.

Per què hauríes de comptar amb una estratègia de continguts?

El màrqueting de continguts és la manera més natural de connectar amb el públic que busca solucions relacionades amb els serveis o productes que ofereixes.

Tenir una estratègia de contingut consistent t’ajudarà a guanyar rellevància davant els teus competidors. T’ajudem a detectar els eixos comunicatius, els canals i els formats més rellevants per a cada etapa del recorregut dels teus clients.

T’ajudem a planificar els continguts del teu blog des d’un punt de vista estratègic, amb l’objectiu de posicionar-te als cercadors per paraules clau rellevants per al teu públic.

Amb l’estratègia de continguts trobarem els temes més importants del teu públic objectiu.  Ofereix de manera desinteressada els continguts que busca el teu buyer persona i crea una relació de confiança des de l’inici amb la teva marca.

T’ajudem a detectar els eixos comunicatius, els canals i els formats idonis per a la teva marca, i a construir una relació de confiança amb el teu públic.

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.