Leads i email marketing

Informa, atreu, ven i promociona els teus productes i serveis. L’email marketing és una de les tècniques de comunicació digitals més eficients per connectar amb cada usuari, gràcies a la personalització dels enviaments segons els seus interessos, el tipus de buyer persona i l’etapa en què es troba del procés de compra.

Per què hauries de tenir en compte l’estratègia de leads i email marketing?

L’estratègia de leads i email marketing és un dels enfocaments més eficients per cultivar una relació propera amb el client, fidelitzar-ho i allargar el seu cicle de vida.

Amb una estratègia de leads i email marketing ben definida, podrem experimentar amb tests A/B per entendre què funciona millor a la teva base de dades i afinar les necessitats del teu públic.

Configura en automàtic els enviaments més estratègics

Automatitza la teva estratègia de leads marketing i fes cuida sense esforç afegit la relació amb els teus futurs clients.

T’ajudem a dissenyar i optimitzar la teva estratègia de leads i email marketing:

  • Per segmentar de manera òptima la teva base de dades.
  • Per personalitzar les campanyes segons el perfil, l’etapa del customer journey i els interessos dels teus buyer persona.
  • Per automatitzar emails en moments clau del cicle de vida del client.
  • Per analitzar i optimitzar els resultats obtinguts.
Leads i email marketing

Automatitza els enviaments clau que convertiran els teus leads en clients. T’ajudem a definir i a optimitzar la teva estratègia de leads i email marketing.

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.