Consultoria en estratègia digital

La teva marca es mou diferent a Internet. T’acompanyem en tot el procés estratègic per entendre les motivacions i necessitats dels teus públics i aplicar les estratègies de màrqueting digital més efectives per al teu negoci.

En què consisteix la consultoria en estratègia digital?

Tenir presència a Internet no és només tenir un perfil a les xarxes socials. Hi ha moltes altres estratègies a tenir en compte i de manera conjunta, com la traçabilitat, el posicionament web o l’email marketing.

Definim al teu costat tot el procés estratègic de la teva marca a l’entorn digital. Des de l’augment de visibilitat de la teva empresa, fins al seguiment dels teus leads, passant per l’execució de campanyes de publicitat online.

Desenvolupem estratègies digitals basades en els objectius de l’empresa. T’ajudem a definir-los i a dissenyar les estratègies adequades per a aconseguir-los.

Consultoria en estratègia digital

Com treballem?

1

Investigació i creació dels buyer persona
Apliquem tècniques d’investigació (entrevistes a stakeholders, focus groups, enquestes a clients) i observem als teus competidors. A través de l’anàlisi, desgranem la informació per convertir el teu públic en perfils detallats de buyer persona. Ens basem en les necessitats i motivacions, per trobar els missatges i crear les estratègies idònies per a cada perfil.

2

Plantejament estratègic
Investiguem i dibuixem el customer journey per entendre el procés de compra de cada buyer persona. Saber quin és el camí que recorre el teu públic, ens permetrà tenir una visió clara de com podem optimitzar els processos per captar nous potencials clients. Des de l’etapa de descobriment, fins a la de fidelització, el pla estratègic té en compte totes les fases del procés.

3

Definició de les estratègies
Comptem amb especialistes de totes les branques del màrqueting digital. Conjuntament, definim les principals estratègies per a la teva marca, sempre enfocat als objectius marcats pel pla estratègic. Treballem en equip estratègies l’experiència d’usuari, l’email i leads marketing, el posicionament web, la publicitat digital, la col·laboració amb influencers i altres accions segons les necessitats del teu negoci.

4

Acompanyament i anàlisi de resultats
Serem al teu costat durant tot el procés per ajudar-te a interpretar els KPI’s, calcular el retorn de la inversió (ROI) i analitzar les mètriques més importants per seguir optimitzant la teva estratègia i aconseguir les metes marcades. En tot moment, serem els teus consultors en màrqueting digital.

Som un equip especialitzat. Treballem braç a braç per posicionar la teva marca en l’entorn online. Si necessites un acompanyament proper per definir l’estratègia digital de la teva empresa, podem ajudar-te.

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.