Definim l’estratègia que t’ajudarà a posicionar el teu negoci a l’entorn digital.

Analitzem, construïm i monitorem, amb una actitud proactiva i un know-how que genera resultats.

T’acompanyem en el procés de transformació digital per ajudar-te a anticipar un context cada cop més canviant.

Consultoria en estratègia digital

Fes el salt digital de la mà dels nostres especialistes. A través de la investigació, descobrim com són els teus públics més estratègics i el seu comportament interactiu. Digitalitza el teu negoci amb estratègia.

Saber-ne més

Màrqueting de continguts

Definim la teva estratègia de continguts i els eixos comunicatius principals de la teva marca. T’ajudem a posicionar-te en les temàtiques i els canals més estratègics i efectius.

Saber-ne més

Experiència d’usuari – UX

Analitzem el comportament dels usuaris al teu web o app.  Millorar l’experiència d’usuari per augmentar el percentatge de conversió del teu suport digital.

Saber-ne més

Publicitat digital

Planifiquem, creem i optimitzem la teva estratègia de publicitat digital. T’ajudem a interpretar els resultats i fem un seguiment exhaustiu de campanyes a Google Ads, Facebook Ads, TikTok, LinkedIn i Twitter.

Saber-ne més

Analítica web i traçabilitat

Mesurem l’èxit de cada acció d’acord amb l’anàlisi de les mètriques en temps real, situant en el centre la satisfacció del client i la rendibilitat de les teves operacions.

Saber-ne més

Posicionament SEO

Analitzem els principals factors que tenen en compte els cercadors i optimitzem el teu web per aconseguir les primeres posicions amb paraules clau estratègiques per al teu negoci.

Saber-ne més

Leads i email marketing

Automatitza els enviaments més estratègics de la teva marca, segons el perfil de buyer persona i l’etapa del procés de compra del teu client. T’ajudem a treu partit de la teva base dades per generar noves oportunitats de venda.

Saber-ne més

Escolta Activa i monitoratge

Estigues al dia de què es diu sobre la teva empresa a l’entorn online. Entendre i predir els patrons de comportament dels usuaris et permetrà detectar oportunitats de millora i seguir de prop a la teva competència.

Saber-ne més

Estratègia d’influencers

Augmenta la consideració cap a la teva marca. T’ajudem a localitzar, contactar i fer el seguiment exhaustiu de les teves accions amb influencers afins a la teva marca.

Saber-ne més

Ajudem les marques i les organitzacions a comprendre les regles dels entorns digitals, integrar-les en la seva cultura empresarial i a dissenyar objectius, accions i projectes amb ADN digital per al nou consumidor.