Definim l’estratègia que t’ajudarà a posicionar el teu negoci a l’entorn digital.

Analitzem, construïm i monitorem, amb una actitud proactiva i un know-how que genera resultats.

T’acompanyem en tot el procés de transformació digital per impulsar el teu negoci en el món online.

Consultoria en estratègia digital

T’acompanyem en tot el procés de transformació que impulsarà el teu negoci en el món digital, des de la formulació del customer journey a la ideació de l’estratègia digital global.

Saber-ne més

Màrqueting de continguts

Definim la teva estratègia de continguts i els eixos comunicatius principals de la teva marca. T’ajudem a posicionar-te en les temàtiques i els canals més estratègics i efectius.

Saber-ne més

Experiència d’usuari – UX

Analitzem el comportament dels usuaris al teu web o app.  Millorar l’experiència d’usuari per augmentar el percentatge de conversió del teu suport digital.

Saber-ne més

Publicitat digital

Planifiquem, creem i optimitzem la teva estratègia de publicitat digital. T’ajudem a interpretar els resultats i fem un seguiment exhaustiu de campanyes a Google Ads, Facebook Ads, TikTok, LinkedIn i Twitter.

Saber-ne més

Analítica web i traçabilitat

Mesurem l’èxit de cada acció d’acord amb l’anàlisi de les mètriques en temps real, situant en el centre la satisfacció del client i la rendibilitat de les teves operacions.

Saber-ne més

Posicionament SEO

Analitzem els principals factors que tenen en compte els cercadors i optimitzem el teu web per aconseguir les primeres posicions amb paraules clau estratègiques per al teu negoci.

Saber-ne més

Leads i email marketing

Automatitza els enviaments més estratègics de la teva marca, segons el perfil de buyer persona i l’etapa del procés de compra del teu client. T’ajudem a treu partit de la teva base dades per generar noves oportunitats de venda.

Saber-ne més

Escolta Activa i monitoratge

Estigues al dia de què es diu sobre la teva empresa a l’entorn online. Entendre i predir els patrons de comportament dels usuaris et permetrà detectar oportunitats de millora i seguir de prop a la teva competència.

Saber-ne més

Estratègia d’influencers

Augmenta la consideració cap a la teva marca. T’ajudem a localitzar, contactar i fer el seguiment exhaustiu de les teves accions amb influencers afins a la teva marca.

Saber-ne més

Ajudem les marques i les organitzacions a comprendre les regles dels entorns digitals, integrar-les en la seva cultura empresarial i a dissenyar objectius, accions i projectes amb ADN digital per al nou consumidor.