Coneixem les eines i les tècniques que poden ajudar-te en la teva estratègia digital.

Analitzem, construïm i monitorem, amb una actitud proactiva i un know-how que genera resultats.

T’acompanyem en tot el procés de transformació per impulsar el teu negoci en el món digital.

Estratègia digital

T’acompanyem, fase a fase, en tot el procés de transformació que impulsarà el teu negoci en el món digital.

Estratègia de continguts i Branded Content

Factor clau, avui, en tota estratègia global de marca. Posiciona el teu relat definint les temàtiques, peces i canals més efectius.

Customer i User Experience

Ajudem l’empresa a conèixer el comportament dels clients en cadascun dels suports digitals, per tal de definir objectius i estratègies aliniades a les preferències dels usuaris.

SEM i Performance Media

Sabem com optimitzar la teva inversió, com trobar i atraure nous públics mitjançant estratègies de Paid Media basades en l’anàlisi en temps real dels interessos i comportaments dels clients.

Analítica i Dades

Mesurem l’èxit de cada acció en base a l’anàlisi permanent de les mètriques, situant en el centre la satisfacció del client i la rendibilitat de les teves operacions.

Estratègia SEO

Incrementa el volum de visites potencials i millora la teva conversió en vendes, leads o qualsevol altre objectiu. Millora i assessorament tècnic i estratègic.

Estratègia d’email marketing

Treu el màxim rendiment al canal de correu electrònic, mesurant i optimitzant les campanyes que han d’aportar-te els millors resultats.

Escolta Activa

Monitora la xarxa i extreu-ne els insights de valor necessaris per tal d’entendre i predir els patrons de comportament dels usuaris i detectar oportunitats de millora.

Ajudem les marques i les organitzacions a comprendre les regles dels entorns digitals, a integrar-les en la seva cultura empresarial i a dissenyar objectius, accions i projectes amb ADN digital i per al nou consumidor.