Actualitat

Playbrand, reconeguda en els Premis de la Responsabilitat social de Catalunya

27 de novembre de 2018 març 25th, 2020 No Comments
Xevi Montoya de Playbrand parlant pel vídeo dels Premis a la Responsabilitat social de Catalunya

Sis empreses catalanes, un territori i una persona reconeguts en la quarta edició dels Premis de la Responsabilitat social de Catalunya

• Comexi i Coral transports guanyen els Premis Respon.cat 2018 a la trajectòria del compromís en responsabilitat social empresarial.
• Família Torres, Andilana, Zurich i Playbrand organitzacions reconegudes per bones pràctiques de responsabilitat social en matèries ambientals i laborals..
• El barri Marianao de Sant Boi de Llobregat ha estat reconegut com a territori socialment responsable i Cristóbal Colón, president de La Fageda, ha rebut el reconeixement personal.

Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat. Més de 160 persones s’han congregat dimarts 27 de novembre a la tarda al Centre Cultural de la Mercè de Girona per assistir a la quarta edició d’aquests reconeixements de referència a Catalunya organitzats per l’associació empresarial Respon.cat.

Els Premis Respon.cat han permès posar en valor la trajectòria socialment responsable de Comexi i de Coral Transports & Stocks, una multinacional familiar del sector de la conversió d’envàs flexible, i una pime dedicada al transport internacional i a l’emmagatzematge de mercaderies. També s’han reconegut altres empreses per les bones pràctiques en àrees concretes. La vitivinícola Família Torres pel seu programa ambiental de col·laboració amb un enfocament innovador, el grup de restauració i hoteler Andilana per la diversitat d’origen ala plantilla, l’empresa petita Playbrand per la incorporació de pràctiques innovadores de reforma horària en a la millora de la gestió del temps i el benestar de la plantilla i la multinacional Zurich pel programa de voluntariat que promouen entre el seu equip.

Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya, és una associació que agrupa una setantena d’empreses de sectors i dimensions molt diverses, i que va néixer al 2014 amb la voluntat de ser l’organisme empresarial de referència en RSE a Catalunya.
Els premis Respon.cat s’atorguen a la trajectòria del compromís en RSE per a pimes i grans empreses i, a més, es fan reconeixements a bones pràctiques en cinc àmbits de la responsabilitat social empresarial.

Veure notícia completa de Respon.cat

WhatsApp
Tweet
Share
Share