Playpills

Facebook i realitat virtual: nou màrqueting a la vista?

3 d'Abril de 2020 No Comments
Horizon de Facebook es jugarà a través de realitat virtual

En poques dècades, els videojocs han passat de ser pantalles quadriculades des d’on disparar naus alienígenes a una nova forma d’entreteniment que amaga una indústria colossal. Cada cop més usuaris passen hores dins les noves plataformes online, sobretot el segment més jove. A poc a poc, veiem com van sorgint el que s’anomenen “meta-versos” o “meta-mons”, autèntics universos paral·lels que captiven milers de jugadors d’arreu del planeta i que recorden propostes que fins fa poc ens semblaven ciència-ficció.

Tots sentim a dir que la publicitat tradicional ha passat a la història, i són forces les empreses que han començat a percebre el potencial d’aquestes nous mons.  Ens hi trobem, per exemple, amb el famós joc Fortnite, on des de pel·lícules a grups de música han començat a anunciar-s’hi de manera nativa.

Ara Facebook entra a la partida amb Horizon, un joc de realitat virtual de la mà d’Oculus, en el qual es podran crear objectes, jugar a minijocs i, en definitiva, explorar un nou univers. Tot i estar en fase beta, és qüestió de temps que surti a la llum per a tots els usuaris. Com reaccionarà el món del màrqueting davant aquesta nova tendència? Som davant d’un nou format publicitari per a 2020?

El món dels videojocs ja no és només per a nens i tot indica que ben aviat un gruix important d’anunciants se n’adonaran.

 

Buyer persona 

Fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descarrega't l'ebook
close-link
Ebook!

Buyer persona 

Haz que tus estrategias de venta tengan sentido

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descárgate el ebook
close-link
Ebook!