Darrers projectes

Direcció i execució de l’estratègia publicitària online i auditoria SEO mensual.

Més informació

Des de l’àmplia experiència de Playbrand en la gestió i optimització de campanyes enfocades a conversions, es defineix la traçabilitat de tot el pla de campanyes i s’ajusta la distribució de recursos segons els diferents mercats d’interès del client i la tria definitiva de plataformes publicitàries. Liderem així una execució d’impactes professional, optimitzada constantment en base als resultats obtinguts. 

Community management, vídeos i directes per a la marca turística de la Diputació de Barcelona.

Més informació

Sota la marca turística de Diputació de Barcelona, es coordinen i dinamitzen tots els continguts orientats a canals socials, tant als perfils relacionats amb la promoció turística de les comarques de Barcelona com als enfocats a públic professional i a la comunicació dels actes institucionals. Així mateix, es conceptualitzen i produeixen alguns materials audiovisuals i petits dissenys, creats per reforçar el missatge a xarxes, i s’ofereix suport en la creació, execució i dinamització d’esdeveniments estretament vinculats amb el món digital, per tal d’incrementar-ne l’impacte.


Disseny i acompanyament en la implementació de l’estratègia digital per al grup editorial.

Més informació

Conceptualització i acompanyament en l’estratègia transversal de tot el grup editorial, aprofundint en l’anàlisi dels diferents perfils de públic de cada àrea; prioritzant objectius i focalitzant accions específiques destinades a aprofitar les oportunitats que l’entorn digital ofereix; aterrant les necessitats que presenten els seus ‘buyer persona’ i traçant la millor tàctica per satisfer-les. 

Altres projectes