Darrers projectes

Consultoria estratègica i acompanyament en la definició de les principals estratègies digitals.

Més informació

Braç a braç amb l’equip de GoodGut, hem definit els principals objectius de màrqueting a assolir i la seva estratègia digital. A través del procés estratègic, hem desenvolupat amb l’equip d’especialistes les estratègies més rellevants per assolir les metes marcades:  continguts, leads i email marketing, publicitat online, testimonials, influencers i posicionament web.

L’objectiu:  posicionar el negoci en l’entorn digital amb èxit.

Direcció i execució de l’estratègia publicitària online i auditoria SEO mensual.

Més informació

Des de l’àmplia experiència de Playbrand en la gestió i optimització de campanyes enfocades a conversions, es defineix la traçabilitat de tot el pla de campanyes i s’ajusta la distribució de recursos segons els diferents mercats d’interès del client i la tria definitiva de plataformes publicitàries. Liderem així una execució d’impactes professional, optimitzada constantment en base als resultats obtinguts. 

Community management, vídeos i directes per a la marca turística de la Diputació de Barcelona.

Més informació

Sota la marca turística de Diputació de Barcelona, es coordinen i dinamitzen tots els continguts orientats a canals socials, tant als perfils relacionats amb la promoció turística de les comarques de Barcelona com als enfocats a públic professional i a la comunicació dels actes institucionals. Així mateix, es conceptualitzen i produeixen alguns materials audiovisuals i petits dissenys, creats per reforçar el missatge a xarxes, i s’ofereix suport en la creació, execució i dinamització d’esdeveniments estretament vinculats amb el món digital, per tal d’incrementar-ne l’impacte.

Altres projectes