Inbound màrqueting amb Partners de HubSpot.

Som Partners de HubSpot

Atrau a més clients amb la metodologia inbound.

Definim la teva estratègia digital i t’acompanyem a aplicar-la amb HubSpot, la plataforma líder en automatització del màrqueting.
Demana'ns més informació
Logotip de HubSpot.

Automatitza el teu màrqueting amb HubSpot

HubSpot és l’eina més reconeguda en màrqueting, vendes i serveis. El seu model es basa en les estratègies d’inbound màrqueting, que tenen en consideració tot el recorregut del client, des de la captació fins a la seva fidelització. A través de la plataforma, podràs automatitzar embuts de venda, segmentar la teva base de dades per buyer persona i agilitzar els processos de màrqueting, vendes i serveis en una única plataforma.

Utilitzar HubSpot és anar un pas més enllà en la teva estratègia digital. La plataforma permet mesurar resultats i unificar en un únic lloc totes les eines de màrqueting. T’ajudarà a facilitar l’aplicació i el seguiment d’estratègies digitals, com la publicitat digital, el SEO, la generació de continguts o l’email marketing

Segmenta els teus contactes per buyer persona

No totes les persones interessades en el que ofereixes tenen les mateixes preocupacions. Qualifica de manera personalitzada cada un dels leads de la teva base de dades, identifica’ls com a buyer persona i ofereix continguts adequats a les seves necessitats. Arribar al teu públic amb el missatge adequat i al moment idoni pot marcar la diferència en un entorn competitiu.

Buyer persona HubSpot.
Buyer persona HubSpot.
Buyer persona HubSpot.
Embut de venda amb HubSpot.

Automatitza el teu embut de vendes

Dissenyem el teu embut de vendes tenint en compte l’entorn digital i t’ajudem a aplicar-lo a HubSpot. Gestiona fàcilment les dades dels teus clients potencials i optimitza  processos. Aconsegueix un seguiment més ràpid i fàcil, tant pel màrqueting, com per les vendes. En altres paraules, podràs facilitar les tasques del teu equip i alliberar el seu temps perquè es puguin enfocar en el creixement de l’empresa.

Resultats i eines en una mateixa plataforma

HubSpot permet integrar i gestionar totes les eines de màrqueting des d’una única plataforma: la publicitat online, les publicacions del blog, la creació de landing pages, els enviaments d’email marketing… A més, tindràs tots els resultats en un únic panell personalitzat que t’ajudarà a prendre decisions més assertives a l’hora d’aplicar la teva estratègia digital. 

Gràfica.
Partners de HubSpot.

Aplica i controla la teva estratègia des d’un únic lloc

HubSpot ofereix moltes possibilitats, però descobrir la plataforma en profunditat pot significar molt de temps i esforç.

T’oferim la possibilitat de treballar conjuntament per definir la teva estratègia digital i assolir els objectius marcats. Et guiem en totes les fases del procés, i t’ajudem a configurar i organitzar de manera personalitzada la plataforma de HubSpot. Aprofita tot el potencial de l’eina des de l’inici, i comença a treballar amb HubSpot amb el nostre suport. L’objectiu: aconseguir un creixement ràpid i constant. 

Gràcies a l’acompanyament del nostre procés estratègic, la nostra tasca va més enllà de conèixer HubSpot. Analitzem el teu públic per determinar els buyer persona i construïm el seu recorregut com a consumidors, des que consideren cobrir una necessitat, fins que es fidelitzen amb la teva marca. A més, t’acompanyem en la definició de les principals estratègies digitals gràcies a un alt nivell d’especialització.

A Playbrand, et podem ajudar a treure-li partit a HubSpot amb una visió integral del teu projecte: 

  • El nostre equip està especialitzat en els principals pilars del màrqueting digital i està certificat com a Partner de Hubspot.
  • T’ajudem a establir objectius SMART realistes i tracem la teva estratègia digital per aconseguir-los.

T’acompanyem en tot el procés estratègic a l’hora de definir els teus buyer persona i el pla d’inbound màrqueting.

 

Estem certificats com a Partners de HubSpot

No només com a Partners, també estem certificats en especialitzacions com inbound màrqueting, estratègia de continguts, posicionament SEO i altres pilars del màrqueting digital:

Certificació en HubSpot Solutions Partner

Certificació en HubSpot Solutions Partner

Certificació en Inbound Marketing de HubSpot.

Certificació en Inbound Marketing

La teva empresa,
un pas més enllà

Vols més informació sobre com et podem ajudar amb HubSpot i amb la teva estratègia inbound? Omple el formulari, de seguida ens posarem en contacte amb tu:

  • Introduïu el vostre nom complet
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.