Actualitat

Un 6% dels clients de Parlem són de la ciutat de Girona

20 de desembre de 2014 juny 19th, 2019 No Comments
Parlem explica al NITS organitzat per Playbrand que un 6% dels seus clients són de Girona

Un 6% dels clients totals de la nova companyia de telefonia mòbil Parlem són de la ciutat de Girona, cosa que ha sorprès la nova empresa, segons va explicar el seu fundador, Ernest Pérez-Mas, als assistents a la trobada del NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat), organitzada per Playbrand a l’hotel Nord Nord 1901 de Girona. Al mateix acte va assistir també la cuinera Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula, que va presentar el seu xampanyet de saüc, una beguda escumosa feta amb flors de saüc molt similar en aspecte i gust al cava i sense alcohol, i diferents melmelades de flors elaborades per ella mateixa.

Segons va explicar el fundador, president i conseller delegat de Parlem, la companyia ha tingut una molt bona acollida, sobretot entre les petites i mitjanes empreses (pimes) i va destacar també la innovació per la qual aposta Parlem. En aquest sentit, va avançar que aviat s’incorporarà la primera bústia de veu visual en un operador; és a dir, que es podrà veure per escrit el missatge de veu que es deixi a l’aparell.

Noves versions

La versió 2.0 i la 3.0 són altres novetats que va explicar Pérez- Mas, que va destacar, una vegada més, la flexibilitat de les tarifes de la seva operadora. Pérez-Mas va explicar les aliances estratègiques que ha creat amb diferents empreses catalanes de valors similars a Parlem i el programa Ambaixadors, que consisteix a oferir als primers clients que donen suport a la companyia condicions avantatjoses i beneficis especials. Pel que fa a les tarifes, Parlem es vol situar en un terme mitjà: un 20% més econòmica que les líders, però sempre allunyant-se del concepte low-cost. Així mateix, pel que fa al roaming, Parlem ofereix unes tarifes “molt competitives”, d’acord amb la situació de molts catalans que viuen a l’estranger.

Veure notícia

WhatsApp
Tweet
Share
Share