Playpills

Oportunitats en temps de virus

18 de març de 2020 març 23rd, 2020 No Comments

T’havies quedat sense gigues al mòbil? Volies anar a veure alguna pel·lícula i ara et tanquen tots els cines? Els darrers dies ens demostren que la creativitat despunta en temps de crisi. Empreses de telefonia o d’oci en streaming, de Telefónica a Filmin i moltes d’altres, han ampliat els seus serveis o ofert cupons de descompte per solidaritzar-se amb les més de 46 milions de persones confinades a casa. Canvis de rutina i rotllos de paper a banda, ja són moltes les empreses que han volgut trobar una alternativa “solidària” per a la crisi sanitària que actualment afrontem, oferint serveis gratuïts, ampliant la seva oferta o oferint el seu material en obert: llibres, revistes, tutorials, classes dirigides… un no parar.

Més enllà de la solidaritat, què comporten aquest tipus d’accions? Des d’un punt de mira marquetinià, potser som davant d’una bona ocasió per atraure nous clients que poden descobrir-te, provar el teu producte i prendre’l en consideració. I així, fer augmentar les probabilitats que finalment es decideixin a adquirir-lo. Reforceu el costumer journey en la vostra estratègia digital, són dies extraordinaris i cal repensar com posicionar-se.

Definitivament, de cada situació se n’ha de veure el costat positiu, i les oportunitats són més presents que mai durant els temps de crisi.

P.D.: Si costumer jouney t’ha sonat a marcià, et recomanem, ara més que mai, el nostre ebook gratuït sobre els buyer persona 😉

WhatsApp
Tweet
Share
Share