Publicitat online

LinkedIn Ads com a oportunitat B2B

19 d'octubre de 2020 octubre 23rd, 2020 No Comments
exemple linkedin ads

LinkedIn ja és reconeguda com la principal xarxa social enfocada a l’àmbit empresarial. Tot i que la majoria de professionals ja compten amb un perfil, no són tantes les empreses que hi tenen una pàgina de marca, i encara menys les que fan ús de LinkedIn Ads.

Arribar al sector B2B

Enquesta B2B

Connectar amb el B2B és un altre món si ho comparem amb els productes de gran consum. Tot i que tradicionalment s’ha basat en fires i networking, ara com ara no s’hauria de desestimar el màrqueting digital per a aquest públic. Segons enquestes realitzades des de Playbrand a més de 200 professionals de diferents sectors, el 72,4% dels enquestats utilitzen internet per buscar nous col·laboradors. Per tant, gairebé una quarta part dels professionals ja busquen online les seves pròximes relacions de negoci.

L’email marketing és, per exemple, una de les estratègies que s’emparella perfectament amb el sector B2B, sempre que es treballi l’embut de vendes de manera personalitzada. Precisament, LinkedIn Ads és una potent eina de captació de leads. L’eina pot arribar a ser un engranatge fonamental dins l’estratègia de captació de nous clients. Gràcies a les seves opcions de segmentació, la plataforma ofereix la possibilitat d’arribar al perfil professional dels usuaris, segons càrrec, antiguitat, indústria o grups d’interès. Com a resultat, podrem impactar des de directius a tècnics especialitzats, adaptant el missatge a cada buyer persona.

Tipus d’anuncis a LinkedIn segons objectiu

LinkedIn ofereix diferents tipus d’anuncis, que poden encaixar més o menys segons els objectius de negoci:

Reconeixement de marca (brand awareness)
  • Anunci d’imatge o vídeo: Parla sobre una nova línia de productes, el teu valor diferencial o la teva marca amb una imatge o un vídeo atractiu perquè el públic comenci a familiaritzar-se amb la teva marca.
  • Anuncis d’imatge per seqüència (carrusel): Pots destacar els teus serveis en un carrusel d’imatges. D’aquesta manera, l’anunci destaca del contingut habitual de LinkedIn.
  • Promocionar un contingut: Aquells negocis que treballin un blog o recursos, poden potenciar-ne les visites a través d’anuncis a professionals i convidar-los a seguir consumint contingut de marca.
Captació de leads (leads generation)
  • Anuncis per missatge directe: Aquests tipus d’anuncis es diferencien perquè arriben a la bústia de l’usuari. Solen tenir un format de text llarg i amb molta informació sobre l’empresa.
  • Anuncis amb formularis: Et permet crear i promocionar un formulari que podran omplir directament els professionals des de LinkedIn.

L’eina també permet crear anuncis amb altres objectius, com el d’atreure trànsit al web o promocionar ofertes de feina per trobar nou talent per a la teva empresa. Si el teu negoci es basa en el B2B, tenir presència a LinkedIn és gairebé imperatiu.  Promocionant el perfil de la teva empresa, podràs accelerar els objectius que t’hagis marcat. 

Necessites ajuda per aterrar la teva estratègia a la xarxa social? Et convidem a posar-te en contacte amb el nostre equip especialista en publicitat online.

Rosa Cools

Rosa Cools

Especialista en publicitat online i SEO a Playbrand

WhatsApp
Tweet
Share
Share