Playpills

L’actualització iOS 14 com a nova trava per a la publicitat

7 de maig de 2021 No Comments

La nova actualització d’Apple no ha passat desapercebuda en el sector de la publicitat. Des que Apple ha seguit apostant per al seu posicionament com a empresa pionera en privacitat, ha fet canvis que han afectat de manera immediata al rendiment de les campanyes de publicitat. 

Amb la seva nova actualització, l’iOS 14, posa en mans de l’usuari la decisió de donar el consentiment de compartir les seves dades. De fet, la possibilitat de controlar el flux d’aquesta informació ja existia en les versions anteriors del iOS. La diferència rau que a partir d’ara Apple enviarà una notificació cada vegada que una app vulgui recorre a qualsevol classe d’informació privada.

Aquest canvi significarà una major privacitat i seguretat a l’usuari, però a la vegada és un nou entrebanc per a la publicitat personalitzada. De fet, els experts en publicitat ja han notat un canvi radical en els resultats, sobretot en la rendibilitat i seguiment de les campanyes de publicitat a través d’empreses com Google i Facebook.

Tot i ser un gran repte per als professionals, aquests ja busquen nous camins per resoldre la situació. Adaptar el seguiment i l’estratègia de màrqueting digital a noves maneres de treballar serà el primer pas per superar els nous límits que representarà la nova gestió de la privacitat proposada per la reconeguda companyia de la poma.

WhatsApp
Tweet
Share
Share