Playpills

Google Search Insights, una nova eina per detectar els millors continguts del teu web

18 de juny de 2021 No Comments
Nova eina de Google search insights

No és cap secret que els continguts han de ser la pedra angular de la teva estratègia de màrqueting digital, si vols seguir arribant al públic en aquesta nova era. Amb el temps, si els treballes a consciència i des d’un punt de vista estratègic, t’ajudaran a posicionar el teu web i a guanyar rellevància davant el teu públic. Tot i això, arriba un punt en el que necessites analitzar de manera àgil si realment els continguts planificats estan tenint els resultats que esperaves.

Des d’ahir, Google ha posat en obert una nova funcionalitat dins l’eina Google Search Console que permet comprovar de manera ràpida quin és el rendiment dels continguts del teu web. Aquesta eina ha estat batejada com a Google Search Insights, i hi pots accedir a través del teu panell personal de Google Search Console. Gràcies a una presentació molt visual i fàcil de seguir, podràs detectar de seguida:

  • A través de quines consultes de cerca han trobat el teu web.
  • Quina posició mitjana té respecte als competidors (i a més t’indica amb una etiqueta si et trobes entre les 5 primeres posicions).
  • Els continguts més populars del teu site i el temps de permanència dels usuaris, entre moltes altres dades.

En resum, aquesta nova eina et serà molt útil per poder fer un seguiment àgil dels principals KPIs a tenir en compte per a la teva estratègia de continguts, i que t’ajudarà a treure suc al posicionament SEO de la teva pàgina web. No obstant això, tingues sempre present que el primer pas per potenciar la teva empresa a la xarxa és conèixer en profunditat els teus buyer persona. Només així podràs crear missatges idonis i impactar-los amb el missatge adequat en el moment oportú.

 

WhatsApp
Tweet
Share
Share