Playpills

Google Promoted Hotels

15 de novembre de 2018 març 25th, 2020 No Comments
Google Promoted Hotels en dispositiu mòbil i ordinador portàtil

Amb el llançament dels “Promoted Hotels”, Google continua complint l’objectiu de brindar més informació a l’usuari en el menor temps possible.

Aquests anuncis es podran identificar no només al cercador, sinó també a Google Maps quan fem consultes sobre destinacions específiques. 

El principal atractiu dels Hotel Ads és que indueixen a fer el procés de reserva directament al web de l’empresa, evitant així les reserves provinents dels portals d’agències de viatges online (OTA), que actualment són els mitjans que s’enduen la part més gran de les reserves hoteleres. La integració té la seva complexitat, però Google posa a disposició dels anunciants un llistat de partners associats que s’encarregaran d’integrar el sistema dels Google Promoted Hotels

Els Hotel Ads permeten mostrar tant els preus com també les fotografies de les habitacions, que són un factor fonamental a l’hora de triar establiment i faciliten, així, la venda de productes de més qualitat i, en conseqüència, també de preu més elevat. Google monetitzarà aquesta promoció turística a partir de CPC, és a dir, es cobrarà un import a l’anunciant per cada clic obtingut en el seu anunci, permetent així ajustar el pressupost segons els objectius de visibilitat que es vulguin assolir. Tot plegat, notícies molt interessants per al sector turístic.

WhatsApp
Tweet
Share
Share