Playpills

Google Ads estrena una nova extensió d’anunci

7 de gener de 2020 març 25th, 2020 No Comments
Lead Ads, la nova extensió de Google Ads, permetrà recopilar dades de contacte des del propi cercador.

El passat novembre es va anunciar Google Lead Ads, una extensió dels anuncis de cerca que de ben segur agradarà als anunciants.

Aquesta ampliació s’enfoca a la captació de leads, facilitant la recopilació de les dades de contacte dels usuaris. El tret distintiu és que aquests podran deixar les seves dades de contacte en el mateix cercador de Google, evitant així la direcció cap a una pàgina web amb un formulari. En resum: més fàcil, ràpid i efectiu.

Cal tenir en compte que, fins ara, les campanyes de captació de leads s’executaven a través de xarxes socials, principalment de Facebook. Amb l’aparició de Google Lead Ads, sorgeix una nova oportunitat per aquells negocis o marques que no tenien presència a les xarxes o bé que el seu públic potencial utilitza activament el cercador.

Aquest sistema de captació, per descomptat, és una gran notícia per als aficionats a l’email marketing, perquè afavoreix al gruix de la base de dades. A l’última entrada del nostre blog, la Núria ens explicava la importància dels leads en aquest tipus d’estratègia.

WhatsApp
Tweet
Share
Share