Playpills

Facebook redissenya totalment la seva interfície

19 d'agost de 2019 març 23rd, 2020 No Comments
Redisseny de la interfície de Playbrand

Mark Zuckerberg i el seu equip han anunciat un gir a Facebook. Aquest nou enfocament se centrarà, principalment en la privacitat, el sistema de missatgeria i el grup d’amics.

Una de les novetats més destacades és el gir total en la seva interfície d’usuari, apostant per un aspecte més blanc i amb més espai entre elements. Però, sens dubte, l’aspecte més trencador del nou disseny és que les stories, els esdeveniments i els grups cobren molta més importància, en contraposició del mur de notícies.

Pels anunciants també hi ha novetats. Facebook ha dissenyat diverses plantilles d’anuncis de generació de leads, que permetran a les empreses saber més informació sobre els seus clients i consumidors a través d’un senzill qüestionari que podran omplir com un xat a Facebook Messenger. D’altra banda, també arriba l’opció de poder reservar hora a alguns comerços, com ara a mecànics de cotxes, estilistes o serveis de neteja directament des d’una conversa de Messenger.

Amb això, anunciants i marques hauran de reenfocar les seves campanyes digitals centrant-les a Stories, o fins i tot a través de chatbots, disponibles a la barra de contactes.

WhatsApp
Tweet
Share
Share