Playpills

Facebook fa un pas decisiu cap a l’ecommerce

4 de juny de 2020 juny 30th, 2020 No Comments
Exemple de Facebook Shops, la nova funcionalitat de la xarxa social.

En un moment tan delicat per les petites i mitjanes empreses, Facebook fa un pas endavant i anuncia la incorporació de les botigues online a les seves plataformes, tant a Facebook com a Instagram.

Aquest canvi facilitarà la digitalització del petit comerç, que li permetrà la venda a través d’Internet, sense haver de fer una inversió elevada en un nou portal web. Per a aquest canvi, la xarxa social compta amb gegants de l’ecommerce com Shopify o WooCommerce, i contempla l’ús de Whatsapp, Messenger o Instagram Direct com a canal d’atenció al client i de seguiment de comandes. Aquest gir permetrà oferir un nou valor afegit a plataformes que ja ens resulten familiars, per tal d’agilitzar la inserció del comerç en línia i la compra online.

Tot i que actualment aquesta funcionalitat només està disponible als Estats Units, Facebook ja ha anunciat que durant els pròxims mesos es començarà a incorporar a la resta de mercats. De fet, aquesta no és la primera multinacional tecnològica que ha anunciat accions enfocades a les PIMEs, com el cas de l’ajut econòmic que oferia Google Ads.

Estem impacients per veure aquesta nova funcionalitat que permetrà a molts negocis fer el pas a l’entorn digital.

WhatsApp
Tweet
Share
Share