Nits

Present i futur de les arts escèniques – Salvador Sunyer

9 de setembre de 2016 maig 18th, 2020 No Comments
Salvador Sunyer al NITS de Playbrand parlant sobre les arts escèniques.

Sunyer: “Estem vivint una nova etapa, els ciutadans comencen a programar”.

El NITS, organitzat per Playbrand, va ser protagonitzat per Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, juntament amb Albert Olivas, que van exposar el present i el futur d’un projecte determinant per a les arts escèniques del nostre país.

Ahir al vespre, 21 de setembre, el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer, va donar el tret de sortida a la nova edició del NITS, l’encontre de referència sobre Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat. Playbrand ha apostat per una figura tan reconeguda aprofitant que d’aquí a pocs dies, el 30 de setembre, arrenca la 25a edició del festival Temporada Alta, mostra teatral de referència arreu de l’estat.

L’encontre es va realitzar a l’Hotel Nord 1901, al Barri Vell de Girona. El públic assistent al NITS aquesta vegada van haver de reservar plaça. I és que, Playbrand ha arrencat aquest cicle de conferències amb un nou format basat en trobades més exclusives, en petit comitè, i on preval l’intercanvi d’idees i es fomenta el diàleg entre els assistents.

Per una banda, Sunyer, afirmava contundentment que “l’art ha d’anar sempre dos passos més enllà dels desitjos dels espectadors”. D’aquesta manera, anunciava que estan treballant en cinc nou projectes europeus relacionats amb el món teatral i les arts escèniques. Per l’altra banda, Albert Olivas, responsable de comunicació del festival, exposava el funcionament del nou sistema de venda d’entrades basat en els nous patrons de consum.

Al mateix temps, el director del Temporada Alta va recalcar l’interès i la importància de crear nexes amb les institucions i empreses de la xarxa gironina: “La nostra idea era fer de Girona un Sillicon Valley teatral”.

En acabar, els assistents van tastar Gin Volcanic, la innovadora ginebra de Ratafia Russet i Grup Masoliver.

WhatsApp
Tweet
Share
Share