Una estratègia d’email marketing per al teu ecommerce

10 de desembre de 2019 desembre 12th, 2019 No Comments
Les estratègies d'email marketing poden ajudar a convencer als teus consumidors perquè facin una compra online al teu ecommerce.

D’entre totes les branques del màrqueting digital, l’email marketing és la disciplina que destaca per la seva capacitat de personalització i les seves altes probabilitats de conversió. Per als ecommerce, tenir en compte el seu potencial pot suposar una diferència crucial a l’hora de sobreviure en l’entorn digital. Coneixes els principals avantatges d’una estratègia d’email marketing ben estructurada?

Principal aliat de l’ecommerce

Tot i que per a molts de vosaltres tenir la bústia plena pot ser un autèntic malson…  No és així per a tothom. Proposar ofertes especials, descomptes únics o contingut de qualitat és un bon incentiu per interactuar de manera personalitzada amb els teus clients.

A l’hora de plantejar la teva estratègia, el primer que has de tenir en compte és on i com captaràs els leads. Els leads són aquelles dades de contacte -predominen els correus electrònics- que els usuaris han cedit en mostrar interès en una marca o servei. Generalment, els usuaris ho fan amb la intenció de rebre’n més informació. Hi ha vàries estratègies per aconseguir-los: per exemple, poden subscriure’s a una newsletter a canvi d’un descompte, a través de sortejos a les xarxes socials o després d’una compra online

Envia el missatge correcte, a la persona indicada i en el millor moment. Automatitza els teus mailings i augmenta les conversions!

Personalitza l’enviament

Un altre factor clau és la personalització: pots programar la campanya perquè el correu es modifiqui amb el nom, edat, freqüència de compra o qualsevol dada personalitzable, que ajudi a cridar l’atenció dels teus clients. Els correus amb elements personalitzats augmenten les possibilitats d’interacció amb la marca i és més fàcil que la fidelització es consolidi. 

A través dels criteris que marquis, pots personalitzar els emails i fer arribar el contingut que realment interessi a cada client, evitant ser intrusiu i adaptant-te a les seves necessitats.

A més, lemail marketing et permetrà controlar, mesurar i optimitzar amb eines d’automatització de mailings, incidint en moments clau del procés de compra. Per exemple, si tens configurats els paràmetres adequats al teu web, podràs saber quan un usuari ha deixat una cistella de la compra a mitges. Aprofita oportunitats de venda: ofereix-li un descompte a través d’un email personalitzat per acabar-lo de convèncer.

Configura enviaments automàtics segons el moment del customer journey en el que el buyer persona es troba. T’ajudarà a enviar l’incentiu que necessita per completar la conversió!

No saps per on començar la teva estratègia d’email marketing? No tamoïnis, nosaltres et donem un cop de mà. Consulta els nostres serveis.

Núria Roura

Núria Roura

Especialista en email marketing a Playbrand

WhatsApp
Tweet
Share
Share