PlaybrandPublicitat online

Nou any, noves tendències, nou ebook!

15 de gener de 2020 juny 25th, 2020 No Comments
Portada de l'ebook "12 mesos, 12 models de publicitat online".

És època de nous propòsits, de nous objectius… I de noves oportunitats de negoci! A Playbrand també estem de celebració, i un any més et portem l’ebook amb les tendències i formats de publicitat online a tenir en compte per aquest 2020.

L’inici de la nova dècada ve marcada pel format audiovisual, i es fa notar. A través de les diferents plataformes, podem veure com els vídeos són la joia de la corona de la publicitat digital. A més, els nous formats publicitaris ens permeten donar joc a la creativitat per donar vida a històries memorables que es relacionin amb la nostra marca, i reafirmar un vincle emocional amb els usuaris.

Ja tens en compte el ROAS? Es tracta d’un d’objectiu estratègic per algunes tipologies d’anuncis: et permet calcular amb facilitat si la teva inversió en publicitat digital és rendible

Enceta aquest nou any amb una bona estratègia de campanyes. Hem preparat aquest ebook gratuït per a tu: 12 mesos, 12 models de campanya online que de ben segur t’acompanyarà al llarg dels propers mesos.

Descarrega l’ebook

P.D: També pots fer un cop d’ull a l’edició 2019 😉

 

WhatsApp
Tweet
Share
Share