Recursos gratuïts

El món del màrqueting digital evoluciona a la velocitat de la llum i si no estàs al dia, quedes enrere. Des de Playbrand, elaborem ebooks temàtics per tal d’acompanyar-te en l’aventura de digitalitzar el teu projecte.

Són gratuïts. Descarrega-te’ls, dona-hi una ullada i tingues-los a prop per impulsar la teva estratègia.
ebook automatització màrqueting

Automatització del màrqueting

Aconsegueix nous clients en pilot automàtic! En aquest ebook sabràs si l’automatització del màrqueting és la solució per a tu i el teu equip. Coneix com els usuaris del teu web es poden convertir en clients de manera gairebé automàtica.

No perdis oportunitats de venda! Descobreix com pots aplicar-ho a la teva empresa!

Descarrega't l'ebook
Portada ebook campanyes online 2021

Les campanyes online
imprescindibles per al teu salt digital

Més vendes, nous clients o guanyar visibilitat: el teu propòsit, quin és? Hi ha una campanya de publicitat digital per als teus objectius.

Des de Playbrand, t’expliquem les campanyes essencials per fer el salt definitiu a l’entorn digital i quins són els anuncis ideals per al teu negoci, sigui un ecommerce o un web corporatiu per captar clients.

Descarrega't l'ebook

Generació Z, la generació de TikTok

 

La generació Z és una de les audiències més difícils d’interpel·lar, i les plataformes ofereixen noves fórmules perquè les marques es trobin i interactuïn amb el públic més jove.

T’expliquem com pots construir presència de marca a la xarxa més popular del moment. No et quedis enrere i aprèn a adaptar la teva estratègia de continguts a TikTok!

Descarrega't l'ebook

12 mesos, 12 models de campanyes online

Edició 2020

A Playbrand volem ajudar-te a mantenir fresca la teva estratègia de màrqueting digital. Per aquest motiu, hem recopilat en aquesta nova versió d’ebook quins són els tipus de campanya online que has de tenir en compte per fer créixer el teu negoci.

T’animes a descobrir-les?

Descarrega't l'ebook

Buyer persona, fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit

Realment coneixes els teus consumidors? Comptar amb un branding original, molts likes a Instagram o un bon pressupost publicitari, no és garantia d’estar aplicant una estratègia digital efectiva.

Hem preparat un ebook que t’ajudarà a identificar els teus buyer persona.

Descarrega't l'ebook

12 mesos, 12 models de campanyes online

Edició 2019

Bons propòsits i una nova oportunitat per posar al dia la teva estratègia a xarxes. Descobreix quines són les campanyes digitals més exitoses del moment.

12 fórmules de campanya online que faran vibrar el teu negoci els 12 mesos de l’any.

Descarrega't l'ebook

12 mesos, 12 models de campanyes online

Edició 2018

No deixis que l’any avanci sense posar-te al dia de les principals tendències en publicitat digital i els tipus de campanyes que et duran a complir objectius. Hem dissenyat un ebook on trobaràs 12 fórmules de campanya online perquè  comenci la teva remuntada digital.

No esperis més i dóna-hi una ullada!

Descarrega't l'ebook