ConsultoriaPlaybrand

Coneix el teu buyer persona

20 de novembre de 2019 juny 25th, 2020 No Comments
Playbrand treu nou ebook enfocat en els buyer persona.

Ja no parlem de target, sinó de buyer persona.

La nova era digital ha obert un ventall d’oportunitats per entendre millor el comportament dels usuaris. La recopilació de dades a temps real permet superar les limitacions de la clàssica representació de públics basada en elements demogràfics, ampliant la informació sobre el nostre públic objectiu.

Anar un pas més enllà i entendre com el nostre consumidor es comporta a la xarxa i quines són les seves necessitats i motivacions ens ajuda a crear estratègies basades en dades fiables. D’aquesta manera, podem dissenyar missatges adaptats a la fase del procés de compra (o customer journey) en el que es troba el client potencial, específicament creat per a ell o ella. Amb el màrqueting digital, creem estratègies de comunicació personalitzades per a cada tipus de públic. Aquests, es tradueixen en missatges poc invasius i amigables per al receptor.

Estàs en procés de crear el pla de màrqueting 2020 per al teu negoci? Vols  adaptar la teva estratègia digital als buyer persona? Des de Playbrand, hem preparat un ebook on aprendràs a:

  • Detectar els teus buyer persona.
  • Dibuixar els costumer journey dels teus públics estratègics.
  • Traçar el plantejament estratègic de la teva marca.

Vols aprendre més sobre els buyer persona? Descarrega’t el nostre ebook gratuït i fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit.

Aconsegueix l’ebook

WhatsApp
Tweet
Share
Share