Playpills

Les PIMES acceleren cap a la digitalització

1 de juliol de 2020 No Comments
pimes-digitalitzacio

La crisi del coronavirus ha suposat per a moltes petites i mitjanes empreses l’acceleració del procés cap al món digital, consolidant les noves formes de consum que ja feia temps evolucionaven en aquesta direcció. De fet, a l’Estat, gairebé la meitat (49%) han incorporat el braç digital durant el confinament segons l’estudi “Digitalización de las pymes en el contexto del COVID-19″. Tant és així, que la digitalització ha deixat de ser una opció, per convertir-se en una necessitat per a aquells que volen sobreviure davant l’impacte de la crisi.

Diverses iniciatives i ajudes s’han creat expressament per facilitar aquesta digitalització, com per exemple, ‘Dóna la volta al teu negoci’. Aquest projecte, creat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC i Foment de treball, forma l’emprenedor i facilita suport tecnològic i comercial de manera gratuïta a les PIMES i els autònoms de Catalunya per ajudar-los a dur els seus negocis a l’entorn online.

Un altre exemple d’aquestes iniciatives és el programa Accelera Pyme’, que facilita el finançament per impulsar els projectes de les empreses i, sobretot, la seva digitalització, i així frenar les conseqüències derivades de la Covid-19.

WhatsApp
Tweet
Share
Share