Actualitat

Playbrand es referma en la gestió de grans marques turístiques públiques

29 de gener de 2020 març 23rd, 2020 No Comments
BSM-concurs públic

Playbrand ha guanyat el concurs per gestionar els serveis de consultoria en màrqueting digital (SEO, SEM, analítica web i xarxes) per als diferents negocis de Barcelona Serveis Municipals. Entre ells, destaquen marques turístiques reconegudes com el parc d’atraccions del Tibidabo, l’Anella Olímpica, el Zoo de Barcelona, el Park Güell o l’aplicació integrada de mobilitat SMOU.

A través de l’assessorament i el seguiment mensual de cada àrea, s’executen accions centrades en el posicionament SEO i la gestió de campanyes SEM, tant a Google Ads com a Social Ads. A través de l’estreta col·laboració amb els product managers de cada negoci, es toquen altres branques del marketing online com la usabilitat web, les xarxes socials o l’escolta activa. Les diferents especialitzacions de la casa es complementen per oferir la millora constant dels clients en l’entorn digital.

Aquest darrer contracte es suma als ja existents amb “Barcelona és molt més” (la marca turística de la Diputació de Barcelona) i “Osona Turisme”, aconseguits o prorrogats també durant el 2019, i refermen a Playbrand com una de les consultories de referència en la gestió de marques turístiques en el món online.

WhatsApp
Tweet
Share
Share