Playpills

Comprar des de WhatsApp, una realitat a tocar

4 de novembre de 2020 No Comments
Comprar des de Whatsapp

L’aplicació de missatgeria instantània més coneguda del mercat no ha parat de créixer en usuaris, ni tampoc en empreses des de l’aparició de WhatsApp Business. Davant aquesta corba de creixement, WhatsApp anuncia noves funcionalitats i serveis enfocats a petites i mitjanes empreses. Parlem de noves incorporacions a l’app que ajudaran a PIMES a millorar la seva atenció al client, i a connectar amb els seus usuaris amb més agilitat. Aquest és un nou pas que apropa a Facebook al comerç electrònic tal com ja vam veure amb la incorporació dels ecommerce a les seves xarxes socials.

Entre els canvis més destacats, hi haurà l’opció de fer compres directes des del xat, gràcies a la integració d’un botó de compres a WhatsApp, que et dirigirà a la plataforma de venda Facebook Shop. L’usuari podrà demanar informació directa a través del servei de missatgeria, i comprar des de Facebook, fet que agilitza tant l’atenció al client, com el procés de compra.

Davant aquest canvi, Facebook afirma que el seu objectiu és ajudar a empreses petites afectades per la pandèmia. També ha anunciat que oferirà altres serveis, principalment de hosting, o la possibilitat de fer pagaments des de l’aplicació, amb algun cost afegit per a l’empresa. Amb aquestes noves incorporacions, que es preveuen per a mig-llarg termini, la multinacional  segueix fent passos per fer-se un lloc en les compres en línia.

WhatsApp
Tweet
Share
Share