Consultoria

Un pas més enllà amb l’automatització del màrqueting digital

4 de febrer de 2021 No Comments

En el dia a dia d’un departament de màrqueting hi ha moltes tasques a tenir en compte: des de marcar els objectius per a la nova campanya online, a tancar l’enviament de les newsletters per anunciar un nou producte. Sumat a tot això, trobem que hi ha algunes tasques indispensables que fàcilment podríem treure de l’agenda gràcies a la tecnologia. Això és possible a través de l’automatització del màrqueting, una manera de treballar que ens permet enviar missatges més idonis als nostres contactes, facilitar la rutina dels departaments de màrqueting i poder dedicar el temps a accions estratègiques més rellevants per al creixement de l’empresa. 

Què és l’automatització del màrqueting

L’automatització del màrqueting pot ser una gran aliada a l’hora de gestionar tant el departament, com els leads de la teva estratègia d’inbound marketing. Automatitzar alguns processos és una opció ideal per a aquelles empreses que volen planificar i configurar tots els passos necessaris amb antelació. Gràcies a l’acompanyament d’un software específic, algunes accions com l’enviament d’emails, notificacions o el seguiment de dades s’executen de manera automàtica, aconseguint així més eficiència tant en l’execució i en el control dels resultats, com en la presa de decisions de futures accions. Alguns avantatges que et permet són:

  • Segmentar la teva base de dades segons els teus buyer persona per enviar el missatge adient a la persona correcta.
  • Unificar l’organització del departament i de les eines de màrqueting en una única plataforma.
  • Fer un seguiment de les accions de màrqueting a través d’un panell de dades personalitzat.
  • Millorar el seguiment de leads per assegurar-te un augment de les vendes online.

Quan hauries de fer el salt a l’automatització

Si publiques contingut recurrentment, tens l’objectiu de generar un flux de clients a través de canals online o has decidit apostar per l’inbound marketing, és el moment d’accelerar la teva estratègia digital amb l’automatitzacióExisteixen diversos softwares amb aquest objectiu, però el líder en el sector del màrqueting és amb diferència HubSpot. L’eina va néixer específicament per ajudar als professionals de màrqueting a desenvolupar la seva estratègia inbound i fer-ne el seu correcte seguiment. El seu sistema està pensat tenint en compte els principals objectius de màrqueting digital: atraure clients a través de la publicitat digital, les xarxes socials o el SEO; fer un seguiment dels leads a través de l’email marketing i el lead nurturing; tancar vendes; i fidelitzar els clients.

Creus que l’automatització pot ser una eina útil per a la teva estratègia de màrqueting? T’acompanyem en la definició del teu procés estratègic i d’inbound marketing, amb el suport de HubSpot, la plataforma líder en automatització de màrqueting. Contacta amb nosaltres sense compromís.

WhatsApp
Tweet
Share
Share