Consultoria

Per què necessites automatitzar el màrqueting de la teva empresa?

8 de novembre de 2021 novembre 23rd, 2021 No Comments
Playbrand-ebook

 

Apostar per l’automatització és un gran canvi pel teu departament de màrqueting i vendes. Tot i que té certs avantatges i desavantatges, abans de llançar-t’hi cal que avaluïs si realment et beneficiarà.

En aquest article t’expliquem què és l’automatització del màrqueting i repassem les principals preguntes que t’hauries de fer per saber si és ideal per al teu negoci.

Què és l’automatització del màrqueting?

Consisteix en un procés dissenyat perquè els usuaris que visitin el teu web s’acabin convertint en clients de manera gairebé automàtica, gràcies a l’estratègia inbound marketing i a la configuració prèvia de workflows en una eina especialitzada. 

En altres paraules, es tracta d’acompanyar al teu buyer persona a través de tot el recorregut del seu customer journey, sense que hi hagi d’intervenir directament ningú del teu equip.

És per a tu, l’automatització?

Per implementar-ho a la teva empresa de la millor manera, hauràs de començar a pensar des d’una nova perspectiva i treballar de la mà de la tecnologia. Si encara no tens clar que l’automatizació sigui una estratègia per a la teva situació, et proposem 9 preguntes a a fer-te abans de fer el pas:

  1. El teu departament de marketing rep un volum elevat de leads, però no els podeu gestionar individualment?
  2. L’empresa està creixent de manera accelerada, però no teniu prou recursos en màrqueting per poder-ho enfrontar?
  3. Als vostres leads només els hi envieu el newsletter?
  4. Els comercials necessiten diverses reunions abans que els vostres prospectes facin el pas de contractar-vos?
  5. L’empresa té una base de dades, però no està segmentada ni per buyer persona, ni segons l’etapa del seu customer journey? 
  6. Sou conscients que una segmentació correcta dels contactes ajudaria a generar més vendes, però només envieu contingut genèric?
  7. No teniu aplicada una estratègia per fidelitzar als vostres clients actuals, o no us està donant els resultats esperats?
  8. El departament perd molt de temps i recursos econòmics amb la gestió de diferents eines de màrqueting?
  9. Resulta difícil mesurar els resultats globals de les vostres accions de màrqueting digital?

Si has contestat a la majoria de preguntes que sí, és el moment d’avaluar i optimitzar els processos interns de màrqueting i vendes amb l’ajuda de l’automatització i de HubSpot.

Vols saber més sobre com et pot ajudar a accelerar el teu embut de vendes? Descarrega’t avui mateix el nostre nou ebook o concerta una reunió amb el nostre equip d’especialistes.

DESCARREGA’T L’EBOOK

WhatsApp
Tweet
Share
Share