Playpills

Google Ads fa costat a les PIMEs durant el repte del coronavirus

27 d'abril de 2020 maig 18th, 2020 No Comments
Google Ads donarà un crèdit a les PIMES

L’arribada del coronavirus ha sigut un gran trasbals per tothom, especialment per a aquelles petites i mitjanes empreses que han hagut d’abaixar la persiana o que no poden oferir els seus serveis habituals.

Per fer front a les conseqüències de la Covid-19, Google Ads ha anunciat que oferirà un crèdit publicitari de 340 milions de dòlars perquè se’n puguin beneficiar petites i mitjanes empreses quan arribi el moment de la remuntada.

Com me’n puc beneficiar?

Aquest crèdit només va dirigit a les PIMEs que hagin estat actives a la plataforma publicitària de Google des de l’1 de gener de 2019. Durant els mesos vinents, els comptes que reuneixin aquestes característiques i es puguin beneficiar del crèdit rebran una notificació per tal de poder obtenir-lo. Aquest estarà disponible fins a finals d’any.

Quins motius hi ha rere aquesta acció?

El crèdit de Google Ads és un recurs per ajudar a les petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu que se segueixin promocionant i no desapareguin davant aquesta adversa situació. Segons el Banc Mundial, aquest tipus d’empresa representa el 90% del teixit empresarial i cobreix més de la meitat de l’ocupació del món.

Un cop puguem tornar a sortir al carrer, caldrà repensar noves maneres de fer-te veure i potenciar que nous consumidors et trobin, per exemple, a través de la publicitat online.

 

 

WhatsApp
Tweet
Share
Share