Nits

Actitud innovadora – Pere Rosales

27 d'abril de 2017 març 25th, 2020 No Comments
Pere Rosales, expert en comunicació, innovació, i col·laborador en projectes culturals, parlant sobre actitud innovadora al NITS de Playbrand

Primer NITS a Barcelona

Pere Rosales, ponent de luxe de la 46a edició del NITS

L’encontre de referència sobre negocis, innovació, tecnologia i societat, el NITS de Playbrand, fa cap a Barcelona. Aquest cop l’actitud innovadora serà la protagonista d’aquesta trobada de la mà de Pere Rosales, expert en comunicació, innovació, gestor de desenvolupament empresarial, en disseny d’experiències i col·laborador en projectes culturals.

Després de més de 45 edicions, el NITS s’ha convertit en el lloc de trobada ideal per a conèixer i compartir les últimes innovacions en el camp de la comunicació, el màrqueting i els negocis en general. Xavier Ferràs (professor en innovació i estratègia), Josep Mitjà (cofundador de Waki.tv) i Fernando de la Rosa (fundador de Foxizee School) han estat alguns dels ponents de renom que han passat per l’escenari del NITS. Ara, Playbrand fa un pas més i du aquest encontre periòdic també a Barcelona.

La trobada serà aquest pròxim dijous 11 de maig, a dos quarts de vuit del vespre al MOB & PAU (Ronda Sant Pau, 47), al cor del barri de Sant Antoni. A més, per acompanyar aquesta jornada de networking, comptarem amb un tastet de la cervesa de moda a Barcelona: Barna Brew, de cor belga i esperit català.

WhatsApp
Tweet
Share
Share