Consultoria

Cas d’èxit: ecommerce Nannak

14 de maig de 2024 No Comments
nannak playbrand

 

estrategia digital nannakNannak és una marca barcelonina dedicada al disseny i fabricació de canviadors de nadons referents en seguretat funcionalitat i disseny únic. Des dels seus inicis, la marca havia aconseguit èxits notables, especialment a través de la participació en fires del sector i la presència en botigues físiques, però la seva empremta digital no havia estat tan contundent com esperaven. Amb una història de vendes elevades en el seu llançament, la transició cap a un reconeixement de marca sòlid a Internet era crucial per al futur de Nannak.

 

Amb una nova estratègia de continguts més user centric, campanyes de publicitat digital amb objectius específics  i la col·laboració amb influencers seleccionats, hem assolit:

252
Increment de les vendes
0
Increment taxa de conversió
477
ROAS

Com ho vam fer?

El primer pas va ser avaluar la situació digital de Nannak. Vam veure que havien treballat amb influencers i tenien presència a les xarxes socials, però això no seguia una estratègia definida. Nannak necessitava un discurs de marca clar per connectar amb la seva audiència.

Amb aquest objectiu, vam decidir redefinir la presència digital de la marca. Primer, vam investigar per entendre millor els seus clients potencials. Aquesta investigació ens va permetre definir els buyer persona de la marca, identificar les seves necessitats, els seus punts de dolor, les seves motivacions i les possibles barreres. També vam mapejar el seu customer journey, identificant els punts de contacte digital i establint els principals indicadors clau de rendiment (KPIs). A partir d’aquí, vam començar a executar les estratègies previstes.

Estratègia de Continguts

La nova estratègia de continguts posa l’usuari al centre, proporcionant no només informació sobre el producte, sinó també contingut d’entreteniment, educació i inspiració. Aquest canvi busca crear una connexió més profunda amb els seguidors a través de les xarxes socials, oferint contingut útil i interessant per al seu dia a dia, tot mantenint la promoció del producte com a objectiu principal.

Estratègia d’Influencers

Com a part del pla de màrqueting digital, hem redefinit l’estratègia de col·laboració amb els influencers per alinear-la amb la missió i visió de Nannak. Vam realitzar una investigació detallada per identificar els influencers d’Instagram que es dirigeixen a mares i a futures mares i que tenen seguidors amb els mateixos interessos i valors que els clients ideals de Nannak. Aquest enfocament assegura que les futures col·laboracions reflecteixin els valors de Nannak i ressonin amb el seu públic objectiu.

Estratègia de Publicitat Digital

Per desenvolupar l’estratègia de publicitat digital, vam tenir en compte que Nannak és un producte per a nadons que es necessita en un moment molt específic de la vida d’un infant. El plantejament que vam idear buscava reactivar la comunitat inactiva a Instagram mitjançant campanyes de Meta i augmentar les conversions de l’ecommerce mitjançant Google Ads. L’estratègia es va dissenyar per impactar l’usuari en dues fases claus del funnel de conversió: la fase de descobriment de la marca i del producte, i la fase de decisió de compra.

img nannak
img nannak
img nannak

Els resultats

Una vegada implementades i optimitzades les campanyes establertes a l’estratègia inicial, podem destacar aquests indicadors assolits:

    • ROAS del 477% 
    • CPA de 24,06 €
    • Increment de la taxa de conversió +0,35% (havent duplicat el trànsit web a l’ecommerce de Nannak)
    • 2000 nous seguidors a Instagram
    • 75% més de vendes respecte a l’any anterior
    • Creixement del 435% en facturació i unitats venudes a través del web
    • Facturació rècord, superant en un 60% el millor mes registrat

Els bons resultats ens demostren la importància d’adaptar les estratègies a les necessitats específiques de cada producte i audiència, maximitzant així l’impacte i les conversions. L’èxit de Nannak no només demostra l’impacte positiu d’una estratègia de màrqueting digital ben executada, sinó també la importància de comprendre i connectar amb el públic objectiu en l’entorn digital actual.

Quotes

Ara tot just fa un any que estem col·laborant amb l’equip de Playbrand, confiant en ells perquè siguin el nostre referent per a tota l’estratègia de marketing digitlal de Nannak. Hem après a escoltar els seus plantejaments i donar-los confiança en les estratègies plantejades, que amb el temps, hem vist com han anat donant els fruits esperats, tot i que inicialment nosaltres anàvem a cegues. Resumint, Playbrand és professionalitat, molta paciència amb els clients, és rigorositat en la feina, però sempre d’una manera propera. Seguim creixent amb vosaltres, gràcies.

Nannak baby products

Eduard i Jordi, fundadors de Nannak

Vols que la teva empresa es converteixi en un cas d’èxit?

WhatsApp
Tweet
Share
Share