Analítica web i traçabilitat

L’anàlisi de dades és clau per la presa de decisions estratègiques. A Playbrand t’ajudem a definir els objectius de la teva empresa i a configurar un pla de traçabilitat per fer-ne el seguiment. Analitzem totes les dades al detall per convertir-les en informació útil per a la presa de decisions del teu negoci.

Anàlisi per objectius

Les dades poden jugar a favor teu, però has de saber interpretar-les. Definim conjuntament quins són els objectius digitals més importants per al teu negoci i establim un pla de traçabilitat. T’ajudem a configurar les plataformes d’analítica (Google Analytics, Google Tag Manager) per poder fer el seguiment més eficient de les conversions en totes les teves estratègies digitals.

Seguiment i informes en temps real

A través d’un panell personalitzat, podràs seguir en directe els resultats de totes les teves plataformes: web, Instagram, Facebook… Integrar totes les dades en un sol document t’ajudarà a l’hora de tenir una visió general i detectar fàcilment quins són els canals amb millors resultats. T’acompanyem a l’hora d’interpretar els resultats i els KPI’s per prendre decisions basades en dades reals.

Analítica web i traçabilitat.

Fes un seguiment exhaustiu dels resultats i pren decisions basades en dades reals. T’acompanyem a l’hora d’interpretar les mètriques clau de cada plataforma digital.