Playpills

Turisme: tecnologia al servei de la millor atenció

21 d'Octubre de 2019 No Comments

El comportament versàtil dels usuaris exigeix d’una transformació estratègica de les agències de viatges.

El sector està apostant per alternatives que afavoreixen la personalització de les experiències i la integració tecnològica, com les tècniques Dynamic Pricing, Machine Learning i VUI.

Emprar Dynamic Pricing suposa aplicar preus d’acord a la demanda: tarifes més elevades durant la temporada alta i més baixes en èpoques de poca petició. Per exemple, la cadena hotelera Marriot utilitza aquesta tecnologia per incrementar els seus preus entre un 14 i un 33 per cent més per nit en temporades molt sol·licitades, mentre que afegeix descomptes en temporades on el trànsit web és més escàs.

Per altra banda, el Machine learning es basa en l’anàlisi de les dades de navegació dels usuaris — extretes de Google Analytics 360 — per tal d’impactar-los amb ofertes que s’acostin als seus interessos. Per últim, el VUI (Voice User Interface) consisteix en l’ús d’eines de reconeixement de veu com a mitjà per comunicar-se amb les agències, reforçant la confiança en algunes fases del procés de compra.

El sector turístic ja és un dels pioners en estratègies de captació i fidelització de clients. Tinguem-hi l’ull posat.

12 mesos, 12 models de campanya online

Descarrega't l'e-book
close-link
Ebook!