Playpills

Famebit, la plataforma que connecta empreses i youtubers

18 de Setembre de 2019 Novembre 22nd, 2019 No Comments
Famebit

El perquè ha generat tanta expectació és evident: Famebit permet a les marques pactar la promoció dels seus productes amb influencers.

Aquesta nova eina de YouTube –propietat de Google, no ho oblidem– és un pont directe entre empreses i youtubers que comptin amb, com a mínim, 5.000 subscriptors al seu canal. L’anunciant publica l’oferta de campanya a Famebit i són els creadors (youtubers) els que els contacten i els fan propostes de contingut a la marca. D’aquesta manera, els influencers aconsegueixen més patrocinis i les marques poden contractar qui més els encaixi amb els valors que volen transmetre, generant així una sinergia comercial profitosa. Això sí, l’eina es farà amb un 10% de l’import acordat.

El màrqueting d’influencers permet impactar clients potencials de la mà d’una persona referent, persuasiva i popular a les xarxes socials. Es convertirà Famebit en l’eina que faciliti aquesta tasca també entre agències i les empreses?

Buyer persona 

Fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descarrega't l'ebook
close-link
Ebook!