Playpills

Les vendes d’altaveus intel·ligents no fan més que créixer

15 d'Abril de 2019 Novembre 29th, 2019 No Comments
una noia fa una compra a través d'altaveus intel·ligents

Els usuaris van animant-se a emprar les tecnologies de veu (altaveus intel·ligents) per a gestions bàsiques i, fins i tot, per a comprar productes en línia.

De fet, els altaveus intel·ligents ja són presents a quasi 500.000 llars de l’Estat espanyol i a poc a poc aconsegueixen incrementar significativament les compres a les botigues en línia. Entre els altaveus intel·ligents més populars trobem ‘Google Home’ de Google, ‘HomePod’ d’Apple o ’Echo’ d’Amazon.

La navegació per veu i el voice commerce estan reinventant l’experiència de compra dels usuaris. La comoditat de no moure ni un dit per ordenar una comanda pot ser un avantatge innegable per a una nova era on la veu tindrà (ja té!) un pes molt important.Així, les noves estratègies d’e-commerce hauran de tenir presents com mai dos pilars fonamentals, el SEO i el SEM, perquè no n’hi haurà prou d’aparèixer entre les tres primeres posicions: voldrem situar-nos com a primera opció quan el consumidor faci una pregunta al seu dispositiu, oi?

Buyer persona 

Fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descarrega't l'ebook
close-link
Ebook!