Nits

Big Data – Albert Solana

21 de Febrer de 2018 Maig 28th, 2019 No Comments

Playbrand dedica el pròxim NITS al Big Data en el nostre dia a dia com a líders d’organitzacions. Albert Solana, professional amb més de 10 anys d’experiència en el sector i actualment a Conento, serà el protagonista de l’encontre.

De les bondats i miracles del Big Data se n’ha parlat molt, però, des de la gestió d’una empresa petita, mitjana o moderadament gran, com m’hi apropo i quin retorn tangible en puc esperar? Quins són els reptes que tot professional ha d’afrontar, ara i aquí, per començar a prendre decisions amb les seves dades?

Baixarem a l’arena del dia a dia de les empreses que senten els cants de sirena del boom de les dades però han de continuar gestionant el seu compte de resultats, i ens submergirem en un bany de realisme amb exemples que aportin llum al món de l’analítica.

Recorda, acompanyarem el networking amb un tastet 😉

Tot plegat serà l’1 de març a les 19:30h a l’espai MOB & PAU (Ronda Sant Pau, 47), al cor del barri de Sant Antoni. Les places són limitades i cal inscripció prèvia!

12 mesos, 12 models de campanya online

Descarrega't l'e-book
close-link
Ebook!