Nits

Turisme i Innovació – José Antonio Donaire

1 de Juny de 2017 Març 25th, 2020 No Comments
Jose Antonio Donaire parla sobre turisme i innovació al NITS de Playbrand

El NITS de Playbrand clou temporada debatent sobre turisme i innovació

L’expert José Antonio Donaire aprofundirà en les noves tendències d’un sector en constant evolució

Playbrand clou temporada del NITS, l’encontre de referència sobre negocis, innovació, tecnologia i societat, amb un fi de festa de plena actualitat, de la mà de José Antonio Donaire. Per a aquesta ocasió, el professor universitari exposarà i debatrà sobre les noves tendències en el sector del turisme i l’evolució que es preveu en aquest sector, en constant dinamisme.

Un vespre dedicat a tractar el present i sobretot el futur d’una font de riquesa indispensable per a països com el nostre i que, alhora, genera alguns dels debats socials, polítics i medioambientals més controvertits a casa nostra.

La trobada serà aquest dijous 15 de juny, a les 7 de la tarda a Els Jardins de la Mercè, on posarem punt i seguit a la temporada del NITS de la mà del tastet de productes Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de les comarques gironines.

Buyer persona 

Fes que les teves estratègies de venda tinguin sentit

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descarrega't l'ebook
close-link
Ebook!

Buyer persona 

Haz que tus estrategias de venta tengan sentido

Exemple de buyer persona del nou ebook de Playbrand
Descárgate el ebook
close-link
Ebook!